Pohádkový večer ve Vlašském dvoře

Premiéra: 31. 7. 2022 v nádvoří Vlašského dvora

"Slyšte pověst strašidelnou a nebude jen jedna..." Sehrajeme pro vás kouzelný pohádkový příběh o lásce, kráse, štěstí a jednom popleteném strašidle jménem Peprník.

Hrají: Martin Betuštiak, Eva Bicanová, Michaela Žampachová (Králiková), Robert Štekr, Karel Polívka, Denisa Šebestová, Mikuláš Ečer j. h.
Přepis scénáře: Denisa Šebestová
Režie: Karel Polívka
Scéna, světla, zvuk: Boris Buňka

Součástí podvečera je prohlídka muzea Kutnohorských pověstí www.muzeumb.cz , které vám rozhodně nesmí uniknout. "Kdo zprvu nepronikne do počátku vzniku slavného města a jeho legend jakoby na horách kutných nebyl."

Nejbližší představení:

• 31. července 2022, nádvoří Vlašského dvora
  • 7. srpna 2022, nádvoří Vlašského dvora

Otevření nádvoří a možnost prohlídky muzea pověstí od 18:00 hod. Začátek divadelního představení v 18:30 hodin v nádvoří Vlašského dvora, doba trvání cca 45 minut. Hraje se bez přestávky. V případě nepříznivého počasí se představení nekoná, vstupenky zakoupené v předprodeji bude možno vrátit v místě předprodeje.

Vstupné: základní 130 Kč; děti 6 - 15 let 100 Kč; děti do 6 let 50 Kč; rodinné (2 dospělí + 2 děti) 400 Kč

Předprodej vstupenek:
www.kutnohorskeleto.cz