Dědeček aneb Musíme tam všichni

Premiéra: 31. 12. 2022 v Tylově divadle v Kutné Hoře

Tradiční silvestrovská premiéra Ochotnického spolku Tyl. Tentokrát se můžete těšit na veselohru Jaroslava Koloděje.

Pan Mikuláš Ptáček je senior poněkud svérázných životních názorů. Ani jako klient domova důchodců "Šťastné stáří" neztrácí svůj životní optimismus a chuť do života. To mu však přináší nejen konflikt s vedením ústavu, ale také určité nepochopení ze strany jeho rodiny, tedy dcery, zetě a vnučky. Vznikají situace, plné nečekaných zvratů, nepostrádající prvky absurdní komiky, která tu a tam nemá daleko k černému humoru.

Na silvestrovskou premiéru roku 2022 veselohry Jaroslava Koloděje vás upřímně zvou členové ochotnického spolku TYL, z. s., spolu s ředitelstvím Tylova divadla. A proč? Protože - musíte tam všichni!

Nejbližší představení:

• 31. prosince 2022, Tylovo divadlo v Kutné Hoře

Začátek představení v 19:00 hodin, doba trvání bude upřesněna.

Vstupné: základní 200 Kč; snížené 180 Kč

Předprodej vstupenek:

Hrají: Václav Veselý, Jan Jelínek, Monika Krejčová, Michela Žampachová (Králiková), Petra Wagenknechtová, Veronika Lebedová, Iva Pilcerová, Martin Betuštiak, Ota Fiala, Mirek Štrobl, Marcela Voňková, Tomáš Morawski, Anetka Wagenknechtová j. h., Jáchym Jelínek j. h.

Režie: Ota Fiala, Miroslav Štrobl